• 0,00
      gewoon

Zalmsnippers

Deze gezonde zalmsnippers zijn erg goed te verwerken in verschillende gerechten zoals; salades en pasta.

    • 0,00
      gewoon

Schotse zalmfilet

Schotse zalmfilet heeft een mooie oranje/rode kleur en een heerlijk verse, rijke en zachte smaak.  

    • 0,00
      gewoon

Zalmfilet Wild

Wilde zalm is fijn van structuur en minder vet, de vis is ook gezond door  omega-3 vetzuren.

    • 0,00
      gewoon

Palingfilet

Paling is een vette vissoort. Paling kan goed worden gerookt, gestoofd, gemarineerd en gebakken.

    • 0,00
      gewoon

Makreelfilet

De makreel is stevig en vet maar wel sappig en zacht. De makreel is goed te grillen of bakken en wordt vaak gerookt.

    • 0,00
      gewoon

Botervis

De botervis heeft een milde smaak en is matig vet. De botermakreel kan het beste worden gegrild of gebakken.

    • 0,00
      gewoon

Forelfilet

Forel heeft een fijne structuur en een lekkere, vrij neutrale smaak. Het is ook een wat vettere vis geschikt voor roken.

    • 0,00
      gewoon

Meervalfilet

Meerval is een magere vis met een hoog eiwitgehalte. De filets zijn stevig, zodat ze niet bij bereiding uit elkaar vallen.