• 0,00
      gewoon

Griet

Griet is een matig vette vis met een fijne structuur en een iets neutralere smaak dan tarbot.

    • 0,00
      gewoon

Oesters

De oesters kunnen naturel gegeten worden, maar ook op smaak gebracht door verschillende kruiden.

    • 0,00
      gewoon

Tarbot

Tarbot is een matig vette vis, met een stevig visvlees.

    • 0,00
      gewoon

Zeebaars

De smaak van de zeebaars is redelijk zoetig en mild met een fijne structuur.

    • 0,00
      gewoon

Coquilles

Vers uit de schelp smaken coquilles het beste. Het lekkerste gedeelte is het mooie witte stuk vlees.

    • 0,00
      gewoon

Heilbotfilet

Heilbot is heerlijk wanneer ze gebakken is in de pan of gegrild. Het is een witvis met een milde smaak.

    • 0,00
      gewoon

Sliptong

De smaak van sliptong is subliem en verfijnd. Het visvlees is stevig en tegelijk zacht en sappig.

    • 0,00
      gewoon

Noordzee Tong

Het visvlees van de Noordzee tong is stevig en tegelijk zacht en sappig

    • 0,00
      gewoon

Gamba's Rauw | Gepeld, ongemarineerd

Garnalen hebben een zoetige, roomachtige geur en een malse, stevige structuur.

    • 0,00
      gewoon

Dorade

De dorade heeft een stevige, volle smaak. en kan het beste gestoofd, gebakken, gegrild of gefrituurd worden.

    • 0,00
      gewoon

Roodbaarsfilet

Roodbaars heeft een redelijk stevige structuur. De roodbaars heeft een neutrale smaak.

    • 0,00
      gewoon

Vongole

Vongolen hebben een heerlijke smaak en zijn een goede keuze voor iemand die op zoek is naar een mager gerecht.

    • 0,00
      gewoon

Garnalen | ongepeld

Garnalen hebben een zoetige, roomachtige geur en een malse, stevige structuur.

    • 0,00
      gewoon

Zeeduivelfilet

Zeeduivel is de ideale vis voor wie niet van vis houdt. Stevig blank vlees, met een zachte, zoete smaak.

    • 0,00
      gewoon

Tonijn

Tonijn is een een stevige vette vis die makkelijk te bereiden is, en niet zwaar op de maag valt.

    • 0,00
      gewoon

Scheermessen

Scheermessen kunnen rauw gegeten worden maar zijn ook zeer geschikt om te roerbakken of te koken.

    • 0,00
      gewoon

Gamba's Rauw | Gepeld, Spaanse marinade

Deze gamba’s zijn pittig en vol smaak en hebben een stevige maar malse structuur.

    • 0,00
      gewoon

Wilde Zalmfilet

Deze vis heeft zijn mooie rode kleur en smaak te danken aan zijn voedsel keuze, hij voedt zich voornamelijk met schaaldieren. Heerlijk om te roken of te bakken.

    • 0,00
      gewoon

Hollandse kabeljauw

Kabeljauwvlees heeft een losse structuur en is een lichte vis. De vis kan op verschillende manieren bereid worden. Haas of staart  

    • 0,00
      gewoon

Hele kreeft | Levend, 500 - 1000 gram:

Kreeft is zeer verfijnd, bezit een hoog vleespercentage en smaakt zoetig.

    • 0,00
      gewoon

Zalmfilet

Zoet, zout zuur, bitter, mild of juist pittig: met zalm kan het allemaal. Zalm kan op veel manieren gegeten worden.

    • 0,00
      gewoon

Scholfilet

Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak.