Onze grootste wens was voor onszelf beginnen. Dus toen wij de kans kregen, hebben we die met beide handen gegrepen!

Liefde zo diep als de oceaan voor seafood

In 2018 zijn wij begonnen met onze visspeciaalzaak in Bennekom. Niet alleen omdat we liefde voor ondernemen hebben, maar ook vooral omdat we een passie hebben voor vis in de breedste zin. Het eten van vis draagt bij aan de gezondheid van de mens. Zo heeft het regelmatig eten van vis een gunstige invloed op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, suikerziekte, gewrichtspijn en de longen. Ook baby’s en ouderen doen er goed aan om voedsel met onverzadigde vetzuren te eten.

Visspeciaalzaak met Visspecialisten

Kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit: daar staan we voor. We hebben een breed assortiment met duurzaam gevangen vis. Bovendien worden al onze vissoorten dagelijks aangevoerd en met zorg verwerkt. De vis belandt elke dag vers op het ijs in onze vitrine, zodat onze klanten enkel en alleen de beste smaak/kwaliteit ervaren. Tot slot kunnen we u – door onze ervarenheid in bereidingstechnieken – perfect adviseren in het klaarmaken van vis.

Onze passie komt niet van de vreemden

Lambert ging van jongs af aan al mee naar de vismarkt met zijn ouders. Daar leerde hij de kneepjes van het vak. Na een aantal jaar ging hij bij een visgroothandel als verkoop specialist werken. Hij is de eerste in zijn ‘vis’-familie met een eigen viswinkel, maar dus zeker géén vis op het droge. Ook ik – Lusanne – heb ervaring in de viswereld. Eerst heb ik bij een viswinkel gewerkt en later in onze ‘verkeringstijd’ hielp ik ook mee op de markt. Creatief bezig zijn met het maken van kant-en-klare maaltijden, visschotels en BBQ-spiesen vind ik ontzettend leuk. Met het openen van FishFriend is onze droom uitgekomen!

Wij zijn blij dat we kunnen bijdragen aan de gezondheid van de mensen uit omgeving Bennekom en nodigen iedereen van harte uit om onze winkel op het Marktplein 11 te bezoeken.

gevulde courgette met tonijn visgerechten visrecepten fishfriend
makreel quiche met paprika visrecepten visgerechten vis recept viswinkel visspeciaalzaak bennekom
zalm uit de oven recept visgerechten vis recepten viswinkel visspeciaalzaak bennekom
garnalen cocktail visrecepten visgerechten vis recept viswinkel visspeciaalzaak bennekom
pasta met zeevruchten recept visgerechten visspecialiteiten viswinkel visspeciaalzaak bennekom